Vielse, reception og bryllupsfest

 

Weddingstrings ser det som sin fornemste opgave at give dit bryllup den magiske stemning som kun musik kan give. Enten i ønsker musik til selve vielsen i kirken, el udendørs, eller til reception og fest er vi klar at  sætte guldkandt på jeres store dag!
DMF: Tobias Van der Pals Foto: Jens Panduro

Vi har et stort katalog af repertoar af klassisk bryllupsmusik som i kan vælge i eller så arrangerer vi jeres særlige sang for den store dag! Udover klassisk musik er vi også vant til at spille mange genre som pop, rock, viser og musikal. Ved udendørs vielse uden orgel kan vi spille med på psalm og fællespsalm. Vi sammensætter naturligvis et program i samråd med jer, således at i får den stemning i vil have. Nedunder følger nogle eksempler på de mest almindelige bryllupssange.

Indgangsmusik:                                                 I vielsen:                                            Under festen/receptionen:

Pachebels – Canon                                          Puccini  – O mio babbino caro     Mozart – Eine kleine Nachtmusik

Mendelssohn – Bryllupsmarch                       Vivaldi  –  Vinter                             Haydn – Strygekvartet

Wagner – Bryllupsmarch                                 Bach – Air                                       Sange fra Disney gamle film

Bach – Jesu bleibet meine Freude                 Händel – Xerxes